Man

Tomás Guillermo Cerda Drago

Líneas de Investigación


Functional foods, functional ingredients, process optimization

Educación

  •  Food Science, KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN (KUL). Bélgica, 2023
  •  Ingeniería Química, PONTIFICIA UNIVERSIDAD CATOLICA DE CHILE. Chile, 2015
  •  Ingenieria Civil de Industrias, diploma en Ingeniería Química, PONTIFICIA UNIVERSIDAD CATOLICA DE CHILE. Chile, 2015

Experiencia Profesional

  •   Gerente I+D Full Time

    Nutrartis S.A.

    Santiago, Chile

    2018 - 2021

  •   Ingeniero I+D Full Time

    Nutrartis S.A.

    Santiago, Chile

    2016 - 2018

  •   Investigador - Profesional experto Full Time

    Bioproductos Naturales Ltda.

    Concepción, Chile

    2024 - 2025


 

Article (2)

Submicron Dispersions of Phytosterols Reverse Liver Steatosis with Higher Efficacy than Phytosterol Esters in a Diet Induced-Fatty Liver Murine Model
Modelling the oxygen dissolution rate during oenological fermentation
1
Jose Perez

Profesor Titular

Ingeniería Química y Bioprocesos

PONTIFICIA UNIVERSIDAD CATOLICA DE CHILE

Santiago, Chile

1
Eduardo Agosin

Full Professor

Chemical and Bioprocess Engineering

PONTIFICIA UNIVERSIDAD CATOLICA DE CHILE

Santiago, Chile